Fluitomaan

Jeroen Goossens


Fluitomaan? Hoezo dan?

 

Jeroen onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid: van huis uit is hij dwarsfluitist, maar door de jaren heen is hij allerlei soorten houten blaasinstrumenten gaan bespelen: de complete families van de dwarsfluit, fagot, klarinet, hobo, blokfluit, panfluit en vele etnische fluiten zoals tin whistle, low whistle, didgeridoo, bansuri en shakuhachi.

 

Na zijn klassieke opleiding aan het Brabants Conservatorium is hij voornamelijk werkzaam in de lichte muziek: onder andere bij Flairck, Pater Moeskroen, Zenga en de 3Js.

Erg bijzonder is dat Jeroen als fluitist ook in de meer heavy muziek terecht is gekomen, zo is hij te horen op vele CD's van onder andere Ayreon, the Gentle Storm, Xandria en Epica.

 

Jeroen is vanwege zijn enorme assortiment van blaasinstrumenten een veelgevraagd studio-muzikant: echte instrumenten klinken nu eenmaal veel beter en levendiger dan samples.

Wilt u gebruik maken van zijn diensten?

Neem dan contact op met Jeroen:

Telefoon: 06-25203888

E-mail: fluitomaan@hetnet.nl of maak gebruik van het contactformulier. 

Via Facebook is natuurlijk ook mogelijk.

 

 

If you want to contact me from outside the Netherlands, I prefer an e-mail.

Mail Jeroen:

Er staan flink wat foto's op deze site: te veel om alle fotografen te kunnen benoemen, enkele namen: Else Loof, Marjan Bogers en Tim Tronckoe.

Een speciale vermelding voor Lori A. Linstruth: zij maakte de foto's die in de banner bovenaan deze pagina gebruikt zijn.